Loading...
Servicii 2018-02-13T03:34:00+00:00

OFERIM O VARIETATE MARE DE SERVICII WEB DESIGN CREATIVE PENTRU A SATISFACE ORICE NEVOIE

Un website este imaginea companiei in mediul online, iar design-ul web arata profesionalismul si succesul companiei. Oamenii au tendinta de a judeca profesionalismul si succesul unei companii prin prisma efectului vizual creat la prima accesare a site-ului.

Este treaba noastra sa prezentam o imagine profesionista pentru afacerea ta, printr-un web design special, si de a face un potential client sa petreaca mai mult de cateva secunde pe site-ul tau. Facem acest lucru prin creare de site-uri web cu un design si o structura usor de urmarit, scotand in evidenta partile importante ale unei pagini web, directionand vizitatorul catre continutul relevant si prezentand informatiile intr-un format usor de citit.

Site de Prezentare
Magazin Online
Mentenanta

Doriti sa va lansati afacerea in spatiul online si nu stiti sigur ce domeniu vi se potriveste mai bine? Noi va oferim solutii complete, atat pentru inregistrare domenii, cat si de gazduire web.

Web hosting – gazduire pagina web, este un serviciu oferit atat companiilor cat și persoanelor particulare, care le permite acestora sa isi publice un site web pe Internet – sa il puna la dispozitie in web vizitatorilor online. Noi oferim clientilor nostri pachete de web hosting – gazduire web speciale din Romania, ultra-rapide, la preturi avantajoase!

Inregistrare domenii
Gazduire Web

Cine nu-si doreste ca site-ul sau sa ocupe primele pozitii la cautare pe Google? A te afla printre cele mai bune pozitii in motoarele de cautare nu mai este o tinta greu de atins. Noi va punem la dispozitie servicii eficiente de optimizare pagina web pentru site-ul dvs.

Facebook, YouTube, pay-per-click pe Google sau bannere publicitare? Aveti o afacere si nu sunteti sigur ce modalitate de promovare online sa folositii? Ati ajuns in locul potrivit. Noi va ajutam sa gasiti pachetul de promovare care se asorteaza cel mai bine cu afacerea dvs. Dvs veniti cu proiectul, noi venim cu ideile.

Optimizare SEO
Promovare Online

Identitatea vizuala se realizează printr-un set de instrumente care urmaresc aceleasi orientari, directii, stabilite pentru a crea o imagine unitara pe toate materiale care intra în contact cu mediul intern si extern al unei intreprinderii. Acest lucru se realizeaza de regula prin fonturi, palete de culori, masuratori si scheme similare. Identitatea vizuala este construita din toate elementele vizuale care reprezinta afacerea.

Rolul este de a oferi indirect indicii in privinta credibilitatii intreprinderii si de a stabili un raport pozitiv cu consumatorul. Acest proces este similar relatiilor dintre persoane, unde prima impresie poate influenta negativ sau pozitiv toate contactele ulterioare dintre protagonisti.

Identitate vizuala
Grafica

Web DesignMagazin OnlineDesign GraficPromovare OnlineAltele

Atuurile noastre pentru succestul afacerii tale

DESIGNERI DE TOP

Graficienii nostri au peste 10 ani de experienta in acest domeniu si cel mai important lucru, serviciile noastre sunt garantate 100%. De ce garantam neconditionat pentru produsele noastre? Pentru ca oferim servicii de calitate superioara!

Citeste

GARANTIE

Returnarea integrala a avansului. Știm cat de riscant și inspaimantator poate fi sa ai incredere intr-o firma noua de web design,deoarece nimic nu poate garanta și faptul ca veți fi mulțumit de rezultate. Plus 6 luni de garantie dupa finalizarea proiectului!

CITESTE

SERVICII PROFESIONALE

CIP Graphics va ofera un pachet complet de servicii web design! Nu mai e nevoie sa cautati firme diferite pentru fiecare componenta necesara site-ului. Aveti nevoie de realizarea unui site si sunteti in cautarea unui designer profesionist?

CITESTE

400+ CLIENTI

Daca doriti sa angajati un web designer, primul aspect care va ridica semne de intrebare este experienta. Echipa noastra stapaneste toate tehnicile si limbajele specifice, si sunt la curent cu ultimele tendinte in materie de design si grafica web.

CITESTE
servicii web design

Suntem aici pentru a va dezvolta afacerea!

Prin idei creative, inovare si determinare

Sa incepem!