Web Site de Prezentare 2018-02-13T02:42:53+00:00

Creare Web Site de Prezentare

Un web site de prezentare in cea mai simpla forma va avea intotdeauna o pagina de start (acasa, homepage), una sau mai multe pagini web de prezentare a produselor, serviciilor si detaliilor despre companie (despre noi, servicii, tarife, galerie foto, galerie video, etc.) si o pagina de contact cu formular si eventual harta.

CIP Graphics pune accent pe furnizarea site-urilor web de calitate clientilor nostri. Prin procesul de creatie a unui site web ne asiguram ca mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat in designul site-ului, si va fi transmis cu usurinta vizitatorilor. De asemenea structura site-ului va fi optimizata pentru ca acesta sa fie usor de folosit de potentialii clienti si parteneri.

site de prezentare

Misiunea noastra: dezvoltarea afacerii tale in mediul online.

Asa cum fiecare afacere si companie este unica, la fel si un site web trebuie sa fie unic. Experienta ne-a demonstrat faptul ca pentru majoritatea clientilor punctul de plecare il reprezinta un pachet website standard ce va fi personalizat pe parcurs, pentru a satisface nevoile si exigentele clientului. Un asemenea pachet poate include mai multe din optiunile urmatoare dar si altele specifice fiecarei companii in parte:

  • Implementarea unui design web unic al site-ului web care sa promoveze brandul afacerii dvs.
  • Panou de administrare a continutului (texte si imagini), usor de folosit de catre dumneavoastra.
  • Integrarea de animatii de tip „slideshow” pe prima pagina si/sau pe paginile interioare site-ului web.
  • Galerie foto si/sau video.
  • Formular de contact si/sau alte tipuri de formulare.
  • Sectiune de stiri sau blog cu posibilitate de comentarii din partea vizitatorilor.
  • Integrare harti Google si alte module la cerere.
  • Versiune a site-ului intr-o alta limba decat romana.
  • Optimizare pentru motoarele de cautare (On-Page Search Engine Optimisation).
Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata!
site de prezentare

Web Site-ul tău există pentru a convertii VIZITATORII în CLIENȚI.

Oamenii nu vin pe site-ul tău pentru a afla informații despre tine. Ei sunt interesați de rezolvarea proprilor probleme, sunt în căutarea unor soluții. Website-ul nu convertește atunci când este tratat ca și o broșură online, plin cu informații plictisitoare. Site-ul trebuie creat pentru a aborda și răspunde dorințelor intereselor și nevoilor clienților, atunci site-ul tău va fi de impact.

Sa faca viata utilizatorului mai usoara

Pune-te în locul vizitatorilor tăi chiar acum, facând apel la problema / problemele pe care produsul sau serviciul tău le poate rezolva pentru aceștia.

Realizând site-ul în acest fel și abordând conținutul site-ului din punctul de vedere al vizitatorului va determina publicul tău țintă să acționeze, iar compania ta va fi văzută ca un expert în ochii lor.

Nu uita, oamenii nu cumpără produse sau servicii, ei cumpără soluții pentru problemele lor.

viata clientului usoara cip graphics
usor de navigat creare web site

Usor de navigat

Fiecare pagină din site-ul tău, fie el site de prezentare, magazin online sau catalog de produse, ar trebui să aibă o strategie și un scop specific.

Web site-ul ar trebui să aibă un flux continuu care să-ți permită ghidarea cu ușurință a vizitatorilor tăi, astfel încât aceștia să nu se „rătăcească” sau să nu găsească informația cautată.

Nu-i lăsa să se piardă prin multitudinea de dropdown-uri și submeniuri. Utilizează Growth-Driven Design pentru a identifica ce pagini doresc utilizatorii tăi sa vadă, astfel încât să nu-ți pierzi timpul și banii pe realizarea unor pagini fără interes.

Focusează-te pe crearea unui web site de impact.

Raspunde la intrebari

Astăzi, lumea se mișcă extrem de rapid. Nivelul de interes al navigării prin paginile de informații ale unui web site, pentru aflarea raspunsului la întrebarea „Produsul sau serviciul acestei companii este potrivit pentru mine? Îmi poate rezolva problema?” este în scădere rapidă.

Dacă tu, nu răspunzi la întrebările potrivite atunci când cineva îți vizitează website-ul, vei îndepărta un număr considerabil de potențiali clienți, iar pe ceilalți nu vei reuși să-i convertești în clienți.

raspunde la intrebari web design brasov
focus cuvinte cheie optimizare seo brasov

Focus pe optimizarea cuvintelor cheie

După cum se poate observa, ce-l mai bun mod ca web site-ul tău să apară în rezultatele motoarelor de căutare (Google, Yahoo etc) prin tehnici corecte de SEO, este concentrarea pe modul în care potențialii tăi clienți doresc să interacționeze online, crearea de conținut educațional și cu autoritate, care să rezolve problemele acestora.

Cu puțină optimizare SEO on page pentru fiecare pagină în parte, vei vedea rezultate extraordinare. Crează web site-ul conform tehnicilor SEO în vigoare, de la bun început.

Capteaza atentia utilizatorului

În cazul în care site-ul tău nu a fost / nu este creat punând accent pe UX (experiența utilizatorului) acesta, cu siguranță nu-și va îndeplinii obiectivele pentru care a fost realizat.

UX este mai mult decât web design, este cunoașterea clientului și îmbunătățirea satisfacției acestuia prin utilitatea, ușurința de utilizare, precum și interacțiunea cu produsul și site-ul web.

Prin utilizarea Growth-Driven Design, poți analiza exact modul în care utilizatorul interacționează cu site-ul tău, realizând astfel site-ul web în mod corespunzător.

capteaza atentia cip graphics
vizitatori convertiti in clienti web design profesional

Converteste vizitatotii in clienti

Problema cea mai importană nu este atragerea unui trafic ridicat pe site ci conversia vizitatorilor în clienți, pentru a crește rata de conversie pe web site-ul tău trebuie să vorbești pe limba clienților tăi, să creezi conținut de calitate, să pui accent pe experiența utilizatorului, folosind îndemnurile potrivite la acțiune, poziționarea corectă a acestora și chiar culoarea ideală, totuși nu uita de dimensiunea corectă a acestora.

Da, pare complicat, însă, cineva cu experiență te poate ajuta, noi suntem aici pentru tine, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi.

Configurabil: tot ceea ce iti doresti!

CIP Graphics iti ofera posibilitatea de a edita cu usurinta orice sectiune din website, fara cunostinte de programare. Totul se va putea realiza printr-o interfata prietenoasa si intuitiva.

site de prezentare

Scurtaturi si Widget-uri: Noi le realizam, tu le utilizezi.

Prin aceste scurtaturi si Widget-uri, poti realiza simplu si rapid blocuri personalizate in paginile de prezentare, HomePage, si chiar in paginile de prezentare pentru produsele din magazinul online. Totul este usor de realizat, customizabil la maxim, pentru un efect spectaculos la final si pentru un aspect cu adevarat modern si profesional.

site de prezentare

Consulta preturile pentru Web Site de Prezentare

Preturi Website de Prezentare